Primavetrendelo.hu / Szakterületeink

Rendelőintézetünk fő profilja a sebészet. 20 éves tapasztalattal, 8 elismert állatorvossal, 3 szakképzett asszisztenssel és 4 állatszerető ápolóval az év minden hétköznapján 12-16 óra között összehangolt munka folyik műtőnkben. Rendelőintézetünk 3 műtőasztallal, azokhoz altató berendezésekkel, monitorokkal rendelkezik.

Rendelőintézetünkben nap, mint nap több műtétet végzünk. Sürgősségi esetekben akár hétvégén is, egy külön behívós team áll rendelkezésükre. (a sürgősségi műtéti ellátásról részletesebben itt olvashat)

A korszerű műtéti eljárások, altatási technikák és eszközök használatának köszönhetően a beteg a műtét során kisebb megterhelésnek van kitéve, és így lehetővé válik az eddig több napos kórházi ápolási idő pár órára történő lerövidítése.

A neurológiai szakterület az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik. Pontosabban: az összes olyan betegség diagnosztizálásával és gyógyításával, amelyek kapcsolatba hozhatóak a központi (agy és gerincoszlop)- és a perifériás idegrendszerrel.
A Kisállat- ortopédia a szervezet, tartó és mozgató szervrendszerével foglalkozó tudományág, a csontokat, ízületeket, izmokat, szalagokat, valamint ezek kapcsolatát vizsgálja, orvosolja. A csontok és az ízületek, pl.: a könyök,- csípőízületek rendellenes fejlődését, traumás megbetegedését diagnosztizálja, gyógykezeli.
Rendelőintézetünk természetesen nem csak sebészeti ellátással foglalkozik. Több munkatársunk csak a belgyógyászati, szaporodásbiológiai, bőrgyógyászati, egzotikus kisállat betegekkel foglalkozik intenzíven, vagy valamely diagnosztikai eljárásban kimagasló az ismerete.
Nincs még leírás!
Nincs még leírás!
Kérjen időpontot!
Rendelőintézetünk hétköznaponként 8-20.00 óráig tart nyitva!
Ügyeleti jellegű nyitvatartás: hétköznap 20.00-22.00 óráig, szombaton és vasárnap (ünnepnapokon) 9-20.00 óráig.
UH, MRI, CT, endoszkópos vizsgálatra, neurológiai , ortopédiai, egzotikus szakrendelésre kérjen telefonon időpontot!
+36 1 306 1364
Orvosi szolgáltatásaink
Sebészet
Szemészet
Bőrgyógyászat
Neurológia
Aneszteziológia
Ortopédia
Senior Care
Traumatológia
Kisállat MRI
Belgyógyászat
Kisállat CT
Ultrahang
Egzotikus állat kezelés
Rendelőintézetünk térképen
Állatorvos Budapest
Primavet Rendelő Kft. - Minden jog fenntartva
1152. Budapest, Rákos út 60.
Telefon: (1) 306 1364
Új Széchenyi terv
ImreGabri