Primavetrendelo.hu / Bemutatkozunk / Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A PrimaVet Rendelőintézet fő profilja a sebészet. A hasűri, mellűri, lágyszöveti és plasztikai sebészeten túl főképpen a traumatológiai és ortopédiai, valamint a szemészeti műtétek terén szereztünk jártasságot. Ezzel a szakterülettel összefüggően a röntgenológiai vizsgálatokkal és magukkal a kezelési, műtéti eljárásokkal kiemelt módon foglalkoznak: Dr. Bánfi András, volt egyetemi tanársegéd (Sebészeti és Szemészeti Tanszék), kisállatgyógyász szakállatorvos és Dr. Kendik Zsolt, volt egyetemi adjunktus (Sebészeti és Szemészeti Tanszék) és Dr. Benda Dávid.

Szolgáltatásaink

A neurológiai műtétekkel Zsoldos dr. (gerincbetegségek és elváltozások) 1980 óta, Kendik dr. 1991 óta foglalkozik intenzíven. A leggyakoribb két gerincelváltozás (porckorongsérv, lófarokszindróma) műtéteinek száma ez idő alatt a több ezres nagyságrendet ért el.

Az ortopédiai betegvizsgálat és műtétek végzése Bánfi dr fő feladata. 1989 óta foglalkozik intenzíven ezen megbetegedések vizsgálatával és műtéti megoldásaival (kereszteződő szalagszakadás, porcleválások, csontfejlődési rendellenességek, fiatalkori csont-izületi problémák).

A traumás végtagsérülések, csonttörések műtéti kezeléséért és az arthroszkópiás műtétekért Kendik dr a felelős.

Rendelőintézetünkben 2013-tól Ultrahang szakrendelés is elérhető, melyre időpontokat telefonon keresztül kérhetnek: +36 1 306 13 64 számon. Dr. Gulyás Anita állatorvos kollegina szaktudását többek között Utrechtben sajátította el.

MRI és CT gépünk működéséért, vizsgálatokért Dr Kendik Zsolt és Dr Benda Dávid és Dr Lencse Zsófia a felelős. A vizsgálatokról többet itt olvashat. Előjegyzést kérjen telefonon: +36 1 306 13 64 telefonszámon.

Egzotikus állatok, nyulak, görények, hörcsögök, mely speciális szakterület egyre komolyabb kihívásokat tartogat számunkra, ezen állatfajokon végzett műtéti beavatkozások száma rendelőintézetünkben egyre nő. Dr Donka Melinda, Dr. Hámori Andrea e különlegesnek mondható állatok gyógyításával foglalkoznak nálunk, specialistaként.

Műtétek alatt nagy figyelmet fordítunk az állatok altatására, a folyamatos fájdalomcsillapításra. Dr Horváth Oleszja szakterülete az aneszteziológia, precíz munkájával 2011 óta irányítja a műtéti előkészítést, altatási folyamatokat.

Bőrgyógyászati esetekkel szintén dr Horváth Oleszja foglalkozik mélyrehatóan.

Orvosaink folyamatosan továbbképzik magukat, külföldi és hazai továbbképzéseken vesznek részt. Kollégáink a hazai állatorvosi konferenciák rendszeres előadói. Dr. Hováth Oleszja 2007-ben szerezte meg a kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát, Dr. Hámori Andrea pedig 2010-ben végezte el ezt a postgradualis képzést.

Kérjen időpontot!
Rendelőintézetünk hétköznaponként 8-20.00 óráig tart nyitva!
Ügyeleti jellegű nyitvatartás: hétköznap 20.00-22.00 óráig, szombaton és vasárnap (ünnepnapokon) 9-20.00 óráig.
UH, MRI, CT, endoszkópos vizsgálatra, neurológiai , ortopédiai, egzotikus szakrendelésre kérjen telefonon időpontot!
+36 1 306 1364
Orvosi szolgáltatásaink
Sebészet
Szemészet
Bőrgyógyászat
Neurológia
Aneszteziológia
Ortopédia
Senior Care
Traumatológia
Kisállat MRI
Belgyógyászat
Kisállat CT
Ultrahang
Egzotikus állat kezelés
Rendelőintézetünk térképen
Állatorvos Budapest
Primavet Rendelő Kft. - Minden jog fenntartva
1152. Budapest, Rákos út 60.
Telefon: (1) 306 1364
Új Széchenyi terv
ImreGabri